Ένα τοπικό ασυνήθιστο  Έθιμο είναι αυτό του Γάμου.

5

  1. Πριν τον  Γάμο γίνετε το κρεβάτι στο σπίτι του ζευγαριού όπου εκεί ξεκινά ένα  πραγματικό γλέντι ,κάποια στιγμή μαζεύονται όλοι στο κρεβάτι του ζευγαριού όπου εκεί στρώνουν το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες ενώ ο γαμπρός παρακολουθεί την διαδικασία και αν δεν του αρέσει κάτι ξεστρώνει το κρεβάτι (που αυτό γίνεται ως συνήθως ) και οι κοπέλες πρέπει να το στρώσουν πιο καλά αυτήν την φορά ,μόλις τελειώσουν με το στρώσιμο του κρεβατιού όλοι ρίχνουν χαρτονομίσματα ,κέρματα ,λίρες και ρύζι, επίσης βάζουν μικρά παιδιά πάνω στο κρεβάτι για να αποκτήσει και το ζευγάρι τα δικά του παιδιά.
  2. Την ημέρα του Γάμου στο σπίτι του γαμπρού έχουν μαζευτεί οι φίλοι του για να τον ετοιμάσουν, δηλαδή να τον ξυρίσουν και να τον ντύσουν και κατόπιν να τον ακολουθήσουν  στην εκκλησία που θα γίνει το μυστήριο.
  3. Μετά την τελετή του Γάμου και στην στιγμή του χαιρετισμού του ζευγαριού οι γονείς του γαμπρού και οι συγγενείς τοποθετούν χαρτονομίσματα και λίρες στο σακάκι του γαμπρού.
  4. Όταν φεύγει το ζευγάρι από την εκκλησία με το αυτοκίνητο, πιο κάτω τους περιμένει ακόμα μια δοκιμασία, έχουν μαζευτεί  τα αγόρια του χωριού και έχουν κλείσει τον δρόμο με μια τριχιά (σχοινί) και δεν αφήνουν να περάσει το αυτοκίνητο αν δεν δώσει κάποιο χρηματικό ποσό  ο γαμπρός ,μόλις συμφωνήσουν το ποσό τότε μπορεί το ζευγάρι να περάσει…